Home

Portfolio

Wij zijn trots op onze klanten en heel vaak zijn zij trotse ambassadeurs van AccountXperts.
Onze klanten komen uit allerlei sectoren, zowel uit het midden - als klein bedrijf.

Onderstaand enkele referenties van onze ambassadeurs.

 

Harrie Gooskens, directeur eigenaar van Item-C

"Na ruim 16 jaar in de accountancy werkzaam te zijn geweest is Guido Hesselmans sinds januari 2009 gestart met AccountXperts. AccountXperts is werkzaam voor het midden- en kleinbedrijf. AccountXperts verzorgt voor klanten graag de boekhouding en belastingaangifte maar komt vooral tot haar recht als adviseur van de ondernemer."

Antoinette Willems, directeur eigenaar van Yellowstone international

"In de 11 jaar dat ik met Guido heb samengewerkt heb ik hem leren kennen als niet alleen een specialist in zijn vak, maar zeker als zeer aimabel persoon. Behulpzaam en daarmee dus servicegericht, integer en goed gesprekspartner. Ik kan Guido zeker aanbevelen als adviseur en partner in business."

Peter Schalken, directeur eigenaar van Personal Sales Projects

"Vanuit mijn vorige werkomgeving in contact gekomen met Guido. Wat mij toen al gelijk op viel is dat Guido een echt oprechte interesse in mensen heeft. Deze menselijke factor gecombineerd met zijn kennis, professionaliteit en gedrevenheid zorgen voor een accountant die echt onderscheidend is. Guido was en is mijn klankbord als het gaat om ondernemerschap en samen komen wij tot mooie inzichten. Dat de geest van Guido verder reikt dan het persoonlijke vlak zie je ook terug op kantoor. Allemaal mensen die een duplicaat van Guido kunnen zijn: aimabel, kundig, gedreven, integer maar bovenal fijne mensen. Op zoek naar een accountant en accountskantoor met net die extra's waar je mee geholpen bent? Juist AccountXperts."