Home

Gevorderd assistent accountant

AccountXperts is een modern, ondernemend en groeiend accountantskantoor met expertise op het gebied van o.a. accountancy, loonadministratie en fiscale- en juridische dienstverlening. Per direct zijn wij op zoek naar een

 

GEVORDERD ASSISTENT ACCOUNTANT (28-40 uur) (M/V)

 

Omschrijving van de functie

De werkzaamheden bestaan o.a. uit het verzorgen van de financiële administratie, het samenstellen van jaarrekeningen, opstellen en beoordelen van belastingaangiften. Je signaleert adviesopdrachten en voert deze uit. Je neemt deel aan het vaktechnische overleg en je hebt klantencontact.
Ook lever je een bijdrage aan de praktijkontwikkeling. Deze functie betreft een doorgroeifunctie.

Wat wij verwachten

Je hebt een afgeronde HBO of universitaire opleiding AC/BE succesvol afgerond en minimaal 2-4 jaar relevante werkervaring. Je bent minimaal 28 uur per week beschikbaar en je hebt een pro-actieve houding en durft te ondernemen in jouw vakgebied van accountancy.
Bij ons kantoor en in deze baan zijn de eigenschappen professionaliteit, samenwerken, verantwoordelijkheid en passie voor je vak, vanzelfsprekend. 

Wat wij bieden

Je komt te werken bij een modern en groeiend kantoor met een platte organisatie en een informele werksfeer. Er is ruimte voor ontwikkeling, opleiding en initiatief.
Wij  bieden goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zoals o.a. een goede pensioenregeling en studie- en ontwikkelingsmogelijkheden.

Over ons kantoor

AccountXperts is al meer dan 10 jaar een passievol, modern en innovatief accountancykantoor, dat voorop loopt in digitale en vaktechnische ontwikkelingen om zo onze klanten optimaal te kunnen adviseren.
We dragen bij aan de groei van ondernemers/ondernemingen in het het MKB en vinden het belangrijk dat medewerkers mee kunnen denken over de koers van onze organisatie. Zowel met onze klanten als onze medewerkers bouwen wij vraag langdurige relaties op.

Sollicitatie

Als je enthousiast bent geworden over de functie dan kun je je sollicitatiebrief met CV richten aan AccountXperts t.a.v. Guido Hesselmans AA, Postbus 142, 5710 AC te Someren of per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Mocht je vragen hebben over bovenstaande functie dan kun je telefonisch contact opnemen met Guido Hesselmans AA, 0492 – 347981 of 06 - 51185058.