Home

Vacature - Belastingadviseur medior

AccountXperts is een modern, ondernemend en groeiend accountantskantoor met expertise op het gebied van o.a. accountancy, fiscaal, loon en juridische dienstverlening.
Per direct zijn we op zoek naar:

 

ENTHOUSIASTE BELASTINGADVISEUR (MEDIOR) 

Omschrijving van de functie

Als belastingadviseur begeleid je onze klanten uit het MKB ten aanzien van fiscale opdrachten en vraagstukken.
Daarnaast adviseer je vanuit nieuwe wet- en regelgeving aan de klant m.b.t. fiscale vraagstukken.
Je stelt belastingaangiften, tax- financiële planningen op en controleert belastingaangiften. Je bouwt mee aan de belastingadviespraktijk en werkt samen met een team van professionals op het gebied van accountancy,lonen en juridische dienstverlening waarbij kwaliteit en klant/dienstgerichtheid voorop staan.
Je draagt ook bij aan het vaktechnische overleg.

Functie eisen

Een afgeronde WO opleiding Fiscaal Recht of Fiscale Economie  aangevuld met registratie belastingadviseur of Nederlandse orde belastingadviseurs,
Minimaal 4 tot 5 jaar relevante werkervaring in de fiscale praktijk,
Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden,
Het is een functie waarbij de eigenschappen professionaliteit, samenwerken, verantwoordelijkheid en passie voor je vak vanzelfsprekend zijn.
Durf jij te ondernemen in jouw vakgebied, ben je proactief en bereid om 32- 40 uur per week te werken dan heeft AccountXperts een nieuwe uitdaging voor jou.

Wat bieden wij /arbeidsvoorwaarden

AccountXperts kenmerkt zich als een platte organisatie met een professionele en informele werksfeer waarbij initiatief en ruimte voor persoonlijke inbreng gewaardeerd wordt.
Tevens werk je samen met andere experts. We bieden een afwisselende functie en hebben aandacht voor je persoonlijke groeimogelijkheden.
Verder hebben we goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden o.a. pensioenregeling en studie-/ontwikkelingsmogelijkheden.


Over het kantoor

AccountXperts is een kantoor dat voorop loopt in nieuwe digitale ontwikkelingen en vindt vakkennis belangrijk om klanten goed te kunnen adviseren.
We willen bijdragen aan de groei van ondernemers/ondernemingen in het MKB en we vinden het belangrijk dat medewerkers mee kunnen denken over de koers van onze organisatie.
Hiermee hopen wij je enthousiast te hebben gemaakt en dat jij deze nieuwe uitdaging met ons wilt gaat beleven!

 

Sollicitatie

Je sollicitatiebrief met C.V. kun je richten aan AccountXperts t.a.v. Guido Hesselmans AA postbus 142 5710 AC Someren of per e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Mocht je vragen hebben over de bovenstaande functie dan kun je contact opnemen met Guido Hesselmans AA 0492- 347981 of 0651185058

 

Acquisitie

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.