Home

Vacature - Gevorderde assistent accountant

AccountXperts is een modern, ondernemend en een groeiend accountantskantoor te Someren met expertise op het gebied van accountancy, fiscaal, loon en juridische dienstverlening. 

Per direct zijn wij op zoek naar een

 

GEVORDERDE ASSISTENT ACCOUNTANT (M/V)

 

Omschrijving van de functie

In je functie als gevorderd assistent-accountant wordt je bij AccountXperts uitgedaagd.

Het is een afwisselende functie waarbij je goede begeleiding krijgt om verder te kunnen doorgroeien.

Je verricht werkzaamheden voor een grote diversiteit aan klanten uit het MKB waarbij je direct betrokken bent. Je maakt deel uit van een team van medewerkers die gedreven zijn, passie hebben voor hun vak en slagvaardig te werk gaan en waarbij

vakkennis, kwaliteit en klant- en dienstgerichtheid voorop staat. 

Taken

  • Voeren van financiële administratie (scan en herken) en signaleert bijzonderheden
  • Samenstellen van (complexe) jaarrekeningen
  • Opstellen van fiscale aangiften
  • Opstellen van liquiditeits- en financiële prognoses
  • Het signaleren van (fiscale) voordelen voor de klant
  • Werkt nauw samen met andere disciplines
  • Begeleiden van beginnende assistenten
  • Het geven van eenvoudig advies

Wat wij verwachten

Je bent in het bezit van een HBO-diploma Accountancy, Bedrijfseconomie of universitaire Bachelor Accountancy met minimaal 2-4 jaar werkervaring op een accountantskantoor en bereid 36-40 uur per week te werken.

Beschikt over goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden

Het is een functie waarbij eigenschappen als professionaliteit, samenwerken verantwoordelijkheid en passie voor je vak vanzelfsprekend zijn.

 

Wat wij bieden

AccountXperts kenmerkt zich als een platte organisatie met een professionele en informele werksfeer waarbij initiatief en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling gewaardeerd wordt.

Tevens werk je samen met anders experts. We bieden een afwisselende functie en hebben aandacht voor je persoonlijke groeimogelijkheden.

Verder hebben we goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden o.a. pensioenregeling en studie- en ontwikkelmogelijkheden.

AccountXperts is een kantoor dat voorop loopt in nieuwe digitale ontwikkelingen en vindt vakkennis belangrijk om klanten goed te kunnen adviseren.

We willen bijdragen aan de groei van ondernemers/ondernemingen in het MKB en vinden het belangrijk dat je mee kunt denken over de koers van onze organisatie.

We hopen je hiermee enthousiast te hebben gemaakt en dat jij deze uitdaging met ons wilt gaan beleven.

 

Sollicitatie

Je sollicitatiebrief met C.V. kun je richten aan AccountXperts t.a.v. Guido Hesselmans AA, Postbus 142, 5710 AC te Someren of per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Mocht je vragen hebben over bovenstaande functie dan kun je telefonisch contact opnemen met Guido Hesselmans AA, 0492 – 347981 of 06 - 51185058.

 

Acquisitie  

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature worden niet op prijs gesteld.