Home

Vacature - Salarisadministrateur (M/V)

AccountXperts is een modern, ondernemend en groeiend accountantskantoor met expertise op het gebied van o.a. accountancy, fiscaal, loon en juridische dienstverlening. Per direct zijn wij op zoek naar een

 

Enthousiaste HR & Salarisprofessional(M/V)

 

Omschrijving van de functie

Je zult de werkzaamheden verrichten voor klanten in het MKB.

Als personeel en organisatie adviseur is het wenselijk dat  je affiniteit hebt met salarisverwerking. Je werkzaamheden bestaan o.a. uit het adviseren van klanten over verlof en verzuim, re-integratie of instroom en uitstroom, het verzorgen van salarisadministraties, het vervaardigen van jaaropgaven, salarisstroken en het opstellen van managementrapportages.

Tevens adviseer je klanten m.b.t inrichten van de personeel en salarisadministratie en vertaal je  nieuwe wet en regelgeving aan de klant m.b.t. salaris- en personeelsvraagstukken.    

Functie eisen

Je hebt een HBO opleiding Personeel en Arbeid met bijv. een PDL opleiding.

Het is een functie waarbij de eigenschappen professionaliteit, samenwerken, verantwoordelijkheid en passie voor je vak vanzelfsprekend zijn. Durf jij te ondernemen in je vakgebied, ben je proactief en bereid om 20-24 uur per week te werken dan heeft AccountXperts een nieuwe uitdaging voor jou.

Wat wij bieden/ arbeidsvoorwaarden

AccountXperts kenmerkt zich als een platte organisatie met een professionele en informele werksfeer waarbij initiatief en ruimte voor persoonlijke inbreng gewaardeerd wordt. Tevens werk je samen met andere professionals zoals accountant, fiscalist en jurist. We bieden een afwisselende functie en hebben aandacht voor je persoonlijke groeimogelijkheden. Verder hebben we goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden o.a. pensioenregeling en studie-/ontwikkelmogelijkheden.

 

Sollicitatie

Je sollicitatiebrief met C.V. kun je richten aan AccountXperts t.a.v. Guido Hesselmans AA, Postbus 142, 5710 AC te Someren of per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Mocht je vragen hebben over bovenstaande functie dan kun je telefonisch contact opnemen met Guido Hesselmans AA, 0492 – 347981 of 06 - 51185058.

Kantoor

AccountXperts is een kantoor dat voorop loopt in nieuwe digitale ontwikkelingen en vindt vakkennis belangrijk om klanten goed te kunnen adviseren. We willen bijdragen bij aan de groei van ondernemers/ondernemingen in het MKB en we vinden belangrijk dat medewerkers mee kunnen denken over de koers van onze organisatie.

Acquisitie

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.