Home

Vacature - Gevorderde assistent accountant

AccountXperts is een jong accountantskantoor gericht op het midden- en kleinbedrijf te Someren. Per direct  a.s. zijn wij op zoek naar een

 

GEVORDERDE ASSISTENT ACCOUNTANT (M/V)

 

Omschrijving van de functie

In je functie als gevorderd assistent-accountant word je bij AccountXperts uitgedaagd om verder te groeien. Het is een afwisselende functie waarbij je goede begeleiding krijgt om verder te kunnen doorgroeien. Je verricht werkzaamheden voor een grote diversiteit aan klanten waarbij je ook betrokken wordt. Je maakt deel uit van een team van medewerkers die gedreven zijn, passie hebben voor hun vak en slagvaardig te werk gaan.

Taken

  • Voeren van financiële administratie (scan en herken) en signaleert bijzonderheden
  • Samenstellen van (complexe) jaarrekeningen
  • Opstellen van fiscale aangiften
  • Opstellen van liquiditeits- en financiële prognoses
  • Het signaleren van (fiscale) voordelen voor de klant
  • Werkt nauw samen met andere disciplines
  • Begeleiden van beginnende assistenten

Wat wij verwachten

Je bent in het bezit van een HBO-diploma Accountancy, Bedrijfseconomie of universitaire Bachelor Accountancy met minimaal 2-4 jaar werkervaring op een accountantskantoor en bereid 36-40 uur per week te werken.

Wat wij bieden

We zijn een jong accountantskantoor met ambities en hebben een professionele en informele werksfeer. Je werkt bij AccountXperts in een team van medewerkers die passie hebben en slagvaardig te werk gaan. We hechten waarde aan initiatief en innovatieve inbreng. We bieden groeikansen, persoonlijke opleidingsmogelijkheden en hebben goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Sollicitatie

Je sollicitatiebrief met C.V. kun je richten aan AccountXperts t.a.v. Guido Hesselmans AA, Postbus 142, 5710 AC te Someren of per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Mocht je vragen hebben over bovenstaande functie dan kun je telefonisch contact opnemen met Guido Hesselmans AA, 0492 – 347981 of 06 - 51185058.